Kertünk

A CsigaBigakert kertészeti blogja

Kertépítés másodszor -könyvajánló

2011. január 13. 16:16 - Kerteszfeleseg

Hans-Werner Bastian:Egyszerű kertépítés - Ötletek és tanácsok gyönyörű kertek kialakításához

Alexandra Kiadó

Építsük meg álmaink kertjét! Ez a könyv rengeteg tippel és értékes tanáccsal segít abban, hogy kialakítsuk vagy átalakítsuk kertünket.

A különböző tervek részletes leírást nyújtanak a teraszok, az ösvények, a kerítések, a falak, az ágyások, a kerti tavak, az üvegházak, a lugasok és a kocsibeállók elkészítéséhez - az anyagbeszerzéstől kezdve a különböző munkafolyamatokon át egészen a munka befejezéséig. A kötet számtalan ötletet ad a hangulatos kerti világítások, a modern öntözőrendszerek és a különféle kerti dekorációk megvalósításához. A kezdő és a tapasztaltabb hobbikertészek számára is értékes útmutató.

A terveket részletes leírások és nagyszerű fotók varázsolják színesebbé. Ha követjük a szakszerű és könnyen megérthető utasításokat, garantált a siker: segítségükkel a kisebb és nagyobb kertek felépítése is gyerekjáték lesz.
 

Peter McHoy:Kis kertek, nagy ötletek - Praktikus kertépítési tanácsok

Holló és Társa Könyvkiadó

Kis alapterületen szép kertet kialakítani - olyan feladat ez, melynek megoldása az alkotás örömével és látványos, kellemes környezettel ajándékozza meg a kertészt. A kötet újszerű válaszokat kínál a helyszűkéből adódó kérdésekre, elárulja, hol használjunk szilárd burkolatokat és hol ne, hová érdemes lugast és lécrácsot telepíteni a kert tagolása és a térérzet növelése érdekében, valamint hogy mely növények érzik legjobban magukat a korlátozott térben.

 

 

 

komment
süti beállítások módosítása